Programajánló

2023.12.22. 20:30

Gyertyagyújtás, kutyasimogatás és koncertek is várják a jászkunságiakat hétvégén

Kellemes hangulatú karácsonyi vásárok, ünnepi koncertek és műsorok várják az érdeklődőket advent utolsó hétvégéjén a vármegyében.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

Szombat:

SZOLNOK A Bagolyvár Vadaspark ezen a napon ünnepi nyitvatartás szerint délelőtt 10-től délután 16 óráig várja a látogatókat.

A Kossuth téri adventi faluban 16 órától a Református Egyház képviseletében gyújtanak gyertyát, 16.45-től Jimmy és Nika ad műsort, 19 órától a Smart Zenekar lép fel.

TÚRKEVE A város főterén 15 órától kezdődnek az adventi programok. 16 órakor gyújtják meg a negyedik gyertyát, majd 16.30-tól az adventi koszorúkészítő verseny eredményhirdetése várható. 17 órától zenés színpadi programok szórakoztatják a résztvevőket. Az esemény ideje alatt kézműves foglalkozásokkal, kutyasimogatással és örökbefogadási lehetőséggel valamint kirakodóvásárral várják az érdeklődőket.

KARCAG 16 órától a Szent István király római katolikus templomban adventi gyertyagyújtásra várják az érdeklődőket. A köszöntő és a negyedik gyertya meggyújtása után a Győrffy István Katolikus Általános Iskola és a Szent Erzsébet Óvoda ünnepi műsorát láthatják a résztvevők.

TISZAFÜRED Este 18 órától A Betlehem kis falucskában című előadást lehet megtekinteni az év utolsó tiszafüredi adventi vásárában, a Főtéren.

TÖRÖKSZENTMIKLÓS A Szentháromság Római Katolikus Főtemplomban este 18 órától karácsonyi koncertre várják az érdeklődőket. Az eseményen közreműködik a Salve Regina Kórus.

Vasárnap:

TISZAFÖLDVÁR Karácsonyi bolhapiacot és baba-mama börzét tartanak délelőtt a piactéren.

SZOLNOK Szenteste 16 órakor Pásztorjátékot adnak elő a hittanos gyermekek a Belvárosi Szentháromság templomban.

JÁSZBERÉNY A Nagyboldogasszony Római Katolikus Főtemplomban gyertyát gyújtanak a karácsonyi szentmisén, melyet Szántó József címzetes apát celebrál majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!