Elismerés

2023.12.07. 16:30

Rangos díjakat adtak át a város napja alkalmából Törökszentmiklóson

December 6-án, a város napja alkalmából rangos kitüntetéseket adtak át Törökszentmiklóson, az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

Molnár-Révész Erika

Sokat tettek Törökszentmiklósért az idei díjazottak, akik december 6-án, Szent Miklós napján vették át a kitüntetéseket

Fotó: Annus Tímea

Ünnepélyes keretek között átadták az idei városi kitüntetéseket Törökszentmiklóson, az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban. 
Törökszentmiklós Város Díszpolgára címben részesült Buzás Sándorné, a Törökszentmiklósi Cukorbetegekért Egyesület elnöke, Törökszentmiklós Város Tiszteletbeli

Díszpolgára címet kapott Györfi Sándor Kossuth- és Munkácsy díjas szobrászművész, a Pro Urbe Törökszentmiklós-díjat Csikós Sándornak, a Törökszentmiklósi Városvédő- és Szépítő Egyesület elnökének ítélték. 

Törökszentmiklósért Emlékérem-díjban részesült Berta János egyéni vállalkozó, a Borostyán Borozó és Tájház tulajdonosa a város fejlesztéséért, hírnevéért végzett odaadó tevékenységéért, valamint Sindel Mihály biológia-földrajz és rajzszakos művésztanár a város kulturális, oktatási életének fejlesztéséért, továbbá Lőrinczi László, a Lábassy János Ipar - és Gyártörténeti Alapítvány elnöke a város gazdasági életében végzett áldozatos és értékmentő tevékenységéért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!