Közös munka

2024.02.09. 14:30

Összefogtak a tiszazugi közművelődési intézmények

A Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeum munkatársai Martfűn egyeztettek a júniusi Múzeumok éjszakájának programjáról. Retro partit terveznek.

Pakainé Pusztai Nóra

A Múzeumok éjszakájának kunszentmártoni programjairól egyeztetett dr. Pusztai Gabriella, a Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeum igazgatója (balra), Harangozóné Tóth Éva, múzeumpedagógus és Eiler Zita, a Martfűi Hely- és Ipartörténeti gyűjtemény vezetője

Fotó: Mészáros János

A Martfűi Művelődési Központ és Könyvtárban egyeztetett dr. Pusztai Gabriella, a Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeum igazgatója, Harangozóné Tóth Éva, múzeumpedagógus és Eiler Zita, a Martfűi Hely- és Ipartörténeti gyűjtemény vezetője. Kunszentmártonban a Múzeumok éjszakájának hangulatát a retro parti határozza majd meg.

Dr. Pusztai Gabriella elmondta, a hetvenes, nyolcvanas évekig nyúlnak vissza, melyhez a martfűiek a Tisza cipőt adják. Mint kiderült, régi termékeket, plakátokat, reklámfilmeket ajánlottak fel a nyári programra. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!