KOSÁRLABDA

2018.02.05. 10:13

Sorrendben ötödik hazai meccsét nyerte a JKSE

A 19. forduló másik megyei mérkőzésén a Jászberény a Pécsi VSK csapatát fogadta.

Varga Csaba

Jó hír volt a hazai kék-fehérek háza táján, hogy az elmúlt meccsen maródiak közül Cseh György és Molnár Marcell is vállalta a fellépést.

Az első negyed végén ellépett vendégeitől a berényi együttes, sőt a 14. percben már 14 ponttal vezetett a jól dobó JKSE. A folytatásban is tartotta előnyét a Berény, ám az Olajt is megjárt Veljko Budimir vezérletével látótávolságba kerültek a pécsiek.

Hat pontnál közelebb azonban nem tudtak férkőzni a fekete-fehérek, mert Devante Wallace és társai rendre jókor találtak be a vendégkosárba.

A végjátékban aztán a közönsége által támogatott jászberényi együttes behúzta újabb hazai győzelmét, ami sorrendben az ötödik volt. Vasárnap 18 órakor megyei rangadón a Jászberény az Olaj legénységét fogadja.

JP AUTO-JKSE – PVSK 81–72  (23–10, 17–23, 15–16, 26–23)

Belvárosi Játékcsarnok, 600 néző. V: Pálla, Balog Gy., Kulcsár T.

JÁSZBERÉNY: Nelson 8/3, Rakics 8, WALLACE 22/6, LUCSICS 12, SEJFIC 18. Csere: CSEH 8, Kerpel-Fronius B. 5, Molnár Marcell. Edző: Nikola Lazics.

PVSK: DURHAM 12/3, Supola 5/3, BUDIMIR 18/6, Demeter A. 3/3, SARLIJA 12. Csere: Simon K. 7/3, Bíró, Antóni 3/3, Harazin 12, Djukics. Edző: Csirke Ferenc.

Nikola Lazics: – Szerdán Zalaegerszegen csak hat játékos állt a rendelkezésemre, sok gonddal küszködtünk, de ezúttal mindenki, aki pályára lépett, megtette a magáét.

– Ezért jár az elismerés a fiúknak. Meg a közönségünknek is, amely minden kritikus pillanatban mellettünk volt, és átsegített ezeken bennünket.

Csirke Ferenc: – Jól kezdtünk, de az első negyed második felében nagy hátrányt szedtünk össze. Próbáltam cserével frissíteni, mert nyerőembereinknek is kell a segítség. Ezt pedig mindenkinek tudomásul kellene vennie, aki pályára lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában