LÁBTOLL-LABDA

2018.04.28. 08:00

Harmadszor csapnak össze a csapatok

A hétvégén Tavaszköszöntő Kupa néven Újszászon rendezik a lábtoll-labdázók ranglista versenysorozatának harmadik fordulóját.

A kétnapos versenyen csapatban, párosban és egyéniben mérkőznek meg a résztvevők. A csapatok már harmadszor csapnak össze.

Az első két fordulót a hazaiak Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású csapata nyerte. Mindenki újabb győzelmet vár tőlük.

A nőknél az újszásziak két második hellyel kezdtek. A Farkas Lilla, Győrfi Barbara, Vachal Krisztina trió az új vetélytárs cserszegtomajiakat szeretné hazai pályán legyőzni.

A párosok és az egyénizők még csak egy fordulót játszottak. A férfiaknál a Herczeg Gábor, Tóth Gábor duó és Herczeg Gábor vezeti a ranglistát. Párosban legutóbb újszásziak döntőztek.

Kérdés, hogy a Farkas Balázs, Kökény Zoltán fiatal kettős meg tudja-e ismételni bravúros játékát. A nőknél párosban a cserszegtomaji Balogh Eszter, Kunics Réka, egyéniben Kunics Réka áll az élen.

A párosokban és az egyéniekben nagy harc várható. A férfiaknál Újszász és Nagykanizsa, a nőknél Cserszegtomaj, Újszász és Pusztaszer játékosai között dől el verseny.

Lábtoll-labda ranglista verseny

Április 28. Újszász Városi Tornacsarnok:

9 óra férfi és női csapat

17 óra férfi és női páros

Április 29. Újszász Városi Tornacsarnok

9 óra férfi és női egyéni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában