SZAVAZÁS EREDMÉNY

2018.06.04. 11:00

Olvasóink ezüstérmesként is büszkék a Szolnoki Dózsára

Szoljon.hu

Nemrégiben játszották a férfi vízilabda bajnoki döntő utolsó, mindent eldöntő ötödik meccsét, amikor is eldőlt: a Szolnoki Dózsa vagy a Ferencváros érme csillog majd a legfényesebben.

Nos, mint arról beszámoltunk, szoros csatában ugyan de legyőzte a Fradi a mieinket. A Dózsa meccseit és eredményeit még az is szívesen követi, aki amúgy nem nagy nagy sportrajongó, így érthető módon a bajnoki meccs végkimenetelét is sokan várták, természetesen bízva abban, hogy a mi szolnoki csapat győzedelmeskedik.

Ezért aztán kíváncsiak isvoltunk, olvasóink vajon mit szólnak az eredményhez, hogy fogadták, hogy a szolnokiak végül lecsúsztak az aranyéremről?

A Dózsa óriási tiszteletnek és szeretetnek örvend valószínúleg nemcsak olvasóink, hanem az egész város, sőt Szolnok megye körében, így nem is lepődtünk meg nagyon, hogy a legtöbben erre az eredményre is borzasztó büszkék. A voksolók kereken 70 százaléka vélekedett úgy, hogy bizony szépen csillog az az ezüst is, le a kalappal a fiúk előtt!

Az olvasók 18 százaléka úgy gondolja, bár fáradtak voltak már a fiúk, mindent megtettek, amit tudtak, egy szóval szép volt ez azért így is.

Azok a szavazók voltak a legkevesebben – 12 százalék – akik nem titkolják, nagyon szomorúak, hogy így végződött a csata, hiszen csupán egy góllal kaptak ki a fiúk, mégis csak rossz érzés ilyen közel a célhoz lecsúszni a diadalról.

Legközelebb újabb helyi témáról kérdezzük olvasóinkat, addig is köszönjük a megosztják velünk véleményüket szavazatukkal!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában