SZABAdIDŐSPORT

2018.06.14. 09:28

Sportok, gólok éjszakája, programhegyek a Tiszaligetben

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a „Sportok, gólok éjszakája” elnevezésű szabadidős programját a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Varga Csaba

Szombaton este hét órától vasárnap hajnalig a streetball, a kispályás foci és a fallabda kedvelői mellett a drink-pong, valamint a foci ügyességi verseny, az asztalitenisz és a csocsó szerelmeseit is várják a tiszaligeti létesítményekbe.

Sőt, a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokság apropóján kvízjátékot is szerveznek a sportág kedvelőinek. Mint azt a szervező szolnoki sportcentrum részéről Ribár Zsuzsanna, a szervezési csoport vezetője elmondta, az elmúlt évekhez hasonlóan, szombaton is sok résztvevőt várnak a Tiszaligetbe.

Tavaly a kispályás focira huszonhárom, a továbbra is népszerű streetballra ugyanennyi gárda nevezett, három korosztályban. Elképzelhető, hogy az idén megdől a legutóbbi nevezési csúcs. Jelentkezni a szolnoki sportcentrum elérhetőségein és a helyszínen is lehet.

Ribár Zsuzsanna elmondta azt is, hogy nem csak a szombat este kezdődő, közel nyolcórás tiszaligeti dzsemborira várják az érdeklődőket. Hanem az egész évben zajló Fitt, egészséges nemzetért és a Tárt kapus, ingyenes programjaikra, többek között az egyre népszerűbb szenior tornára, jógára, zumbára, zenés táncra, falmászásra, teniszre és a különböző labdajátékokra is várják a sportszeretőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában