KOSÁRLABDA

2018.09.03. 09:39

Tesztmeccset játszott Boszniában az Olaj

Már nincs három hét hátra, és a magyar bajnok, illetve kupavédő Szolnoki Olaj KK csapata Bajnokok Ligája-párharcot fog vívni az olasz Cantu együttesével. Az odavágót szeptember 20-án az olasz gárda otthonában, majd visszavágot rá két napra a Tiszaligetben rendezik.

Varga Csaba

A piros-feketék pedig gőzerővel készülnek a szezonkezdésre. A szlovák Prievidza elleni győztes meccs után újabb edzőmérkőzést játszottak Vojvodáék, méghozzá Boszniában, a hatszoros bajnok, hatszoros kupagyőztes Igokea vendégeként.

A bb1.hu beszámolója szerint az Adria Ligában is érdekelt vendéglátók a horvát válogatott Tomislav Zubcic nélkül álltak fel, aki hazájában készül a vb-selejtezőkre.

Igokea pedig 81–74-re győzött az Olaj ellen. A hazaiak közül Gevin és Lesic volt a legponterősebb, mindketten 20 pontot szereztek, míg a magyar csapatból 16 pontig jutott Vojvoda Dávid, 14-ig Alex Murphy, 12-ig Luksa Andric és 10-ig Benke Szilárd.

A folytatásban sem lesz megállás, ma délután öt órától nyílt edzést tart a Szolnoki Olaj KK csapata a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A várhatóan másfél órás tréninget követően a játékosok, a szakmai stáb és a vezetőség szurkolói ankétot tartanak, melyre szeretettel várják a klub szimpatizánsait minél nagyobb számban.

Ezt követően annyi változás lesz, hogy a szolnoki játékosok közül Benke Szilárd, Kovács Péter és Vojvoda Dávid a válogatottal fog készülni a közelgő világbajnoki selejtezőkre. Ivkovics Sztojan együttese szeptember 14-én Hollandiában szerepel, majd rá három napra az olaszokat fogadja Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában