labdarúgás

2019.04.23. 10:10

Ádáz küzdelem folyik a feljutásért

A második Gyirmót a Vasast fogadta, és utóbbi habár nagy hátrányban volt pár hete, nem mondott le az első osztályú tagságról.

Varga Balázs

Ahhoz, hogy tovább álmodozhassanak, nyerniük kellett Gyirmóton, ami sikerült is, Balajti Ádám tizenegyesgóljával 1–0-ra győztek, és már csak két pont a hátrányuk vetélytársukkal szemben.

A Kaposvár szintén a feljutásra hajt, ezúttal – három vesztes mérkőzés után – nyerni tudtak, 1–0-s győzelmet arattak Budafokon, míg az éllovas Zalaegerszeg csak 1–1-et játszott a kiesés ellen küzdő Mosonmagyaróvárral.

A szintén a bennmaradásért harcoló Cegléd ismét vereséget szenvedett, ezúttal a Budaörs otthonában, így lecsúszott az utolsó helyre. Az eddigi sereghajtó Monor meglepetésre simán győzött Kazincbarcikán, a Tiszakécske remizett a Nyíregyházával, a Balmazújváros kikapott a Békéscsaba ellen, a Vác legyűrte otthon a Győrt, a Dorog úgyszintén a Csákvárt, míg a Siófok idegenben ütötte ki a Soroksárt.

Eredmények: Budafok–Kaposvár 0–1, Tiszakécske–Nyíregyháza 0–0, Balmazújváros–Békéscsaba 0–1, Vác–Győr 3–1, Dorog–Csákvár 1–0, Soroksár–Siófok 2–6, KBSC–Monor 0–3, Mosonmagyaróvár–ZTE 1–1, Budaörs–Cegléd 1–0, Gyirmót–Vasas 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában