Röplabda

2019.09.26. 10:05

A határon túl készült a Berény

A napokban Kolozsváron szerepelt felkészülési tornán a Jászberény VT női csapata, amely javában készül a bajnoki rajtra.

Varga Balázs

A berényi hölgyek Kolozsváron is helytálltak

Forrás: Gémesi Balázs

A berényi hölgyek először a házigazda U NTT Data Cluj ellen léptek pályára, és nagy csatában 3:2-re felül is múlták őket. A másik ellenfelük a lugosi CSM Lugoj volt, amely ellen szintén komoly mérkőzést vívtak, ám végül 3:1-re kikapott a Berény, így a második helyen végzett.

A berényi hölgyek Kolozsváron is helytálltak
Fotó: Gémesi Balázs

Makai Péter vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozott a jászberényi szereplésről: – Kolozsváron egy hagyományosnak mondható felkészülési tornán vettünk részt. Ide már teljes kerettel érkeztünk. Az első napra rányomta a bélyegét az utazás okozta fáradtság, de még így is sikerült nyernünk úgy, hogy az ötödik szettben 14–11-re nekik állt a zászló.

– Másnap a lugosiak ellen egy szoros mérkőzésen 3:1-re kikaptunk. Itt zömében azok a fiatalok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, de nyugtáztam, hogy lehet rájuk számítani. Összességében hasznosnak ítélem meg a túrát. Van még mit csiszolni a játékunkon, de azon dolgozunk, hogy az októberi rajtra rendben legyünk.

Eredmények:

U NTT Data Cluj – Jászberény VT 2:3

(–23, 22, 25, –18, –14)

CSM Lugoj – Jászberény VT 3:1

(20, –26, 23, 22)V. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában