KOSÁRLABDA

2019.09.05. 18:02

Sorra játssza a tesztmeccseket az Olaj

Tesztmeccsek sorát játssza a szeptember 28-i bajnoki rajtra készülő Szolnoki Olajbányász legénysége. Dragan Alekszics csapata szerdán Belgrádba buszozott, ahol három gárda a román Kolozsvár, a montenegrói Mornar Bar és az OKK Beograd társaságában egy nemzetközi tornán vesz részt.

Varga Csaba

Forrás: Shutterstock

A szolnoki csapatból az új szerzemény Juhos Levente kézsérülése miatt hiányzik, míg Kovács Pétert nem akarja nagy meccsterhelésnek kitenni Alekszics edző.

Jól kezdett az Olaj a Kolozsvár elleni nyitómeccsen az amerikai játékosok és Rudner Gábor pontjaival 40-34-re vezettek az első félidőben. A fordulás után azonban nagyon felpörgött az erdélyi gárda, amely sorra érte el pontjait.

A hajrában már engedte ki kezéből a győzelmet a Kolozsvár. Az Olajbányász tegnap este – lapzártánkat követően – a házigazda OKK Beograd ellen folytatta szereplését. Majd pénteken este a Mornar Bar ellen fejezi be tornát.

Ezt követően sem kap sok pihenőt a társaság, hiszen hétfőn Nagyváradra utaznak, ahol a klub egykori kiválóságának, Antonio Alexének az emlékére egy nemzetközi tornán lépnek pályára. Hétfőn a Nagyváraddal, majd kedden a macedón MZT Szkopje csapatával mérik össze erejüket a piros-feketék.

A mieink első hazai tesztmeccse szeptember 18-án lesz a Kecskemét ellen.

Szolnoki Olajbányász – Kolozsvár 83-90 (20-19, 20-15, 21-29, 22-27)

Szolnok: Smith 21/12, Jones 16/12, Tucker 23/12, Krisztics 3, Morant 6. Csere: Rudner 10/6, Tóth N. 2 , Pallai 2. Vezetőedző: Dragan Alekszics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában