Jótékonyság

2019.12.30. 09:56

Négygyermekes családnak segített a berényi Yakuzák SE

Jótékonysági meg­mozdulással hívta fel magára az ország figyelmét az Yakuzák SE/Y Akadémia a karácsonyi ünnepek előtt.

Munkatársunktól

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A jászberényi egyesület karatésai egy karácsonyi mesének lettek részesei azzal, hogy részt vállaltak egy család otthonának felújításában. A TV2 Építkezők című szolgáltató-jótékonysági produkciójának keretében a Yakuzák SE tápiószelei edzőtermében sportoló rászoruló négygyermekes család házát újították fel. A költöztetésben, takarításban, segédmunkában is oroszlánrészt vállaltak a karatésok, így öt nap alatt valóban csodával felérő módon újult meg a tápiószelei család otthona.

A Benkő családot a sportklub Tápiószelén dolgozó edzője és tanítványai, valamint a szülők és az egyesület jászberényi, nagykátai, jászfényszarui és jászboldogházi tagjai elképesztő munkával, hozzáállással segítették mindvégig az egész projektet. A család háza ma lakhatóbb, tisztább és mindenképpen egészségesebb környezetet biztosít a gyerekek számára, mint azelőtt.

– Hatalmas köszönet Bajdik Beatrixnek a rengeteg előkészítő munkáért és a lehetőségért – nyilatkozta szenszei Agócs Tibor, az egyesület szakmai vezetője, a jótékonysági akció motorja, aki nap mint nap részt vett a tápiószelei házfelújításban.

A történetben az egyesülethez kötődő Y Média is szerepet vállalt, hiszen technikát és operatőrt is biztosított a forgatáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában