KARATE

2019.12.18. 09:38

Remekeltek a madarasi karatékák

Gödöllőn rendezték meg a IV. Saino Kupa ippon shobu karate-do országos bajnokságot.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A seregszemlére huszonkét egyesület százhetvenhat versenyzőjétől háromszáznegyvennyolc nevezés érkezett. A bajnokság célja volt, hogy a kezdő, a karatéval most ismerkedő fiataloknak versenyzési lehetőséget biztosítson. Mindemellett természetesen a képzett, tapasztaltabb versenyzők is megmérették magukat a kadett korosztállyal bezárólag.

A Kunmadarasi KSE ezúttal négy karatékával indult az eseményen. Közülük Hamari Botond két versenyszámban, formagyakorlatban és küzdelemben is szerzett egy-egy érmet. Mellette Ágoston Zsolt, Fodor Petra és Tóth Krisztián is dobogóra állhatott az országos bajnokságon. A kunmadarasi csapat az éremtáblázaton a tizenharmadik helyen végzett, egy arany-, két ezüst- és két bronzéremmel gazdagítva az idei eredménysorukat.

Az eredmények. Kata versenyszám: IV. korcsoport, 12-13 évesek, leányok: …4. Fodor Petra. IV. korcsoport, 12-13 évesek, fiúk: 1. Hamari Botond. 2. Tóth Krisztián.

Kumite versenyszám: IV/A korcsoport 12 éves. Leányok: …3. Fodor Petra, IV/A korcsoport 12 évesek, fiúk: …3. Hamari Botond. IV/B korcsoport,13 évesek. fiúk: …2. Ágoston Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában