Galériával

2020.01.04. 18:08

Látványos tánc a jégen: újévi Kori Gálát rendeztek Berényben

Hangulatos zene és tánc, mosolygós gyermekarcok töltötték meg a jászberényi fedett műjégpályát január 3-án este, ahol a Cori-Kör Alapítvány immár ötödik alkalommal rendezett Újévi Kori Gálát.

Illés Anita

Fotó: Gémesi Balázs

A nagyszabású rendezvényen az alapítvány utánpótlás sportolói látványos produkciókkal mutatták be tudásukat a közönségnek. A jászberényi műkorcsolya szakosztály fiatal tehetségei az elmúlt évben is több versenyen jelentős sikereket, szép eredményeket értek el. Az egyéni kűrök mellett a finálé csapattánca igazi meglepetés volt.

Az estet a MAC Budapest műkorcsolyázóinak bemutatója is színesítette. A Cori-Kör Alapítványt öt évvel ezelőtt hozta létre Hering Antal és Zircher Andor, amelynek fő célja azóta is a műkorcsolya, jégtánc és szinkronkorcsolya sportágakban tehetséges gyerekek felkutatása, képzése, nevelése. A gyerekeket a szakmai stáb egy jól kidolgozott, összetett utánpótlás-nevelési program szerint készíti fel a versenyekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában