Teremlabdarúgás

2020.02.05. 10:31

Nincs már hibátlan csapat a Castrum-Ex bajnokságban

Ha valaki a kispályás teremfoci kapcsán is foglalkozik számmisztikával, akkor most a hatos volt napirenden a szolnoki Castrum-Ex Kupa harmadik játéknapján. Ugyanis négy csapat is ennyi gólt lőtt, és egyetlen kivétellel minden meccsen legalább ennyi gól született.

Munkatársunktól

A kék mezes Épszigker csapata továbbra is őrzi vezető helyét a B csoportban

Fotó: Fodor Orsolya

Az A csoportban a két döntetlennel kezdő Fire-Oil mérkőzött az addig négy pontot gyűjtő Castrum-Ex-Alföldi Szakértő csapatával. A várt szoros küzdelem meglepetésre elmaradt, a helyzeteit kiváló arányban értékesítő Fire-Oil lényegesen hatékonyabb volt a támadásaik ellenszerét nem találó castrumosoknál. A csoport élén álló Build and Job esélyeshez méltóan jutott fél tucat gólig a derekasan küzdő Műszol ellen. Az SRS Autókozmetika némi szerencsével, de megszerezte első győzelmét a sokat bizonytalankodó Toporgó ellen, a játék képe alapján ez utóbbi rászolgált volna a pontszerzésre.

A kék mezes Épszigker csapata továbbra is őrzi vezető helyét a B csoportban
Fotó: Fodor Orsolya

A B csoportban került sor a játéknap leginkább rangadónak tekinthető meccsére, amely azonban eléggé egyoldalúra sikerült, lévén az Épszigker folyamatosan szaporodó találataira egyszer sem érkezett válasz a mélyen tudása alatt teljesítő Csontos FC-től.

A Stilo-Build&Job is összegyűjtötte az e napon elrendelt gólok számát, de a rengeteg helyzetet elpuskázó HYAB is megszerezte legalább első találatait a tornán. Izgalmas végjátékot hozott a félidei pihenőre némi meglepetésre kétgólos előnnyel vonuló Oldsmobile és az esélyesebbnek vélt Tisza Ablak mérkőzése. A második játékrészben nagy küzdelemben sikerült az egyenlítés, de közvetlenül ezután ismét az Oldsmobile került előnybe. A Tisza Ablak viszont továbbra sem adta fel, és a meccs utolsó perceiben előbb egyenlítettek, majd a győztes találatot is megszerezték. Az A csoportban továbbra is a Build and Job áll az élen, a B csoportban pedig az Épszigker.

A harmadik forduló eredményei

A csoport: Fire-Oil–Castrum-Ex-Alföldi Szakértő 6–0, Build and Job–Műszol 6–0, SRS Autókozmetika–Toporgó 3–2

Az állás: 1. Build and Job 7 pont, 2. Fire-Oil 5, 3. SRS Autókozmetika 5, 4. Castrum-Ex-Alföldi Szakértő 4, 5. Toporgó 3, 6. Műszol 0 pont

B csoport: Épszigker–Csontos FC 6–0, Stilo-Bulid&Job–HYAB 6–2, Tisza Ablak–Oldsmobile 4–3

Az állás: 1. Épszigker 7 pont, 2. Stilo-Bulid&Job 6, 3. Tisza Ablak 6, 4. Oldsmobile 4, 5. Csontos FC 3, 6. HYAB 0 pont

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában