Labdarúgás – Galériával

2020.07.15. 17:16

Az öregfiúk is összecsaptak Jánoshidán

Jánoshidán újabb futballtornát rendeztek, ezúttal az öregfiúk mérték össze erejüket.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

A Hida-kupán, amely elnevezéssel már két tornát tartottak idén nyáron – az uraknak és a hölgyeknek –, ez alkalommal hat csapat vett részt. A negyven év felettieknek szóló, első ízben kiírt viadal körmérkőzéses formában zajlott, és végül a NEFAG toronymagas győzelmével zárult, hiszen a csapat minden az öt meccsét megnyerte, összesítésben 29–7-es gólkülönbséggel.

A második helyért már nagyobb csata folyt, amelyre végül a CsakÉljükTúl FC együttese futott be köszönhetően annak, hogy csak a tornagyőztestől kapott ki a torna során. Egy ponttal lemaradva a fegyverneki Krupatechnika lett a harmadik, míg negyedikként a rákóczifalvi Calció gárdája zárt – itt szintén egy pont volt csupán a differencia. A házigazda Jánoshidának kevesebb babér termett, bár a Calciót sikerült szoros csatában, 3–2-re megvernie, így az utolsó helyet el tudta kerülni. Sereghajtóként a Kis gól is gól együttese végzett, amely utolsó két mérkőzésén két pontot tudott szerezni – a második és az ötödik helyezett ellen.

A torna végeredménye

1. NEFAG 15 pont

2. CsakÉljükTúl FC 8 pont

3. Krupatechnika 7 pont

4. Calció 6 pont

5. Jánoshida 4 pont

6. Kis gól is gól 2 pont

A torna különdíjasai

Legjobb kapus: Kovrig Zsolt

Legjobb mezőnyjátékos: Török Csaba

Gólkirály: Lévai Norbert (8 gól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában