Labdarúgás

2020.07.07. 09:52

Még nem tudni, kik játszanak majd a felnőttosztályokban

Ugyan a megyei bajnokságokba – ahogy egyébként minden más szinten is – múlt péntekig lehetett leadni a nevezést a csapatoknak, azonban a három felnőttosztály összetétele egyelőre még nem ismert a 2020–21-es szezonra.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Mindennek az az oka, hogy az együtteseknek először abba az osztályba kellett nevezniük, amelyben az előző idényben is szerepeltek – így határozott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a bajnokságok tavaszi, idő előtti lezárásakor. A megyei igazgatóság csak ezt követően – valamint a hiánypótlási határidő pénteki lejárta után – kérheti fel a gárdákat a különböző osztályok feltöltésére.

– Annyit elmondhatok, hogy minden együttes beadta a nevezését, amely a 2019–20-as évadban felnőttcsapattal rendelkezett, péntekig viszont még tart a hiánypótlási időszak, így konkrétumokról csak ezt követően lehet beszélni. Addig is arra kérnénk a klubokat, hogy időben gondoskodjanak a sportorvosi engedélyek beszerzéséről, mindezt ne hagyják az utolsó pillanatra – közölte Varga Zsolt megyei igazgató.

Hírportálunk információi szerint egyébként hat olyan egylet nevezett a megyei harmadosztályba, amely az elmúlt idényben nem rendelkezett csapattal, ilyen a Jász­alsószentgyörgy, a Jászjákóhalma, a Kengyel, a Kunmadaras, a Tiszaföldvár II. és a Tiszasas, így idén jóval nagyobb létszámú lehet a legalsó liga mezőnye. Azonban végleges döntés – akárcsak a másik két osztályban – a jövő héten várható a bajnokságok összetételéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában