Asztalitenisz

2020.09.16. 11:17

Egyedül a Mezőtúr távozott győztesen

Újabb fordulót rendeztek az asztalitenisz-csapatbajnokság második és harmadik vonalában, amelyekben csapataink ismét ütőt ragadtak a hétvégén.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az NB I.-ben érdekelt Kováts DSE Karcag az Egri VSI-Pálosi AK együttesét látta vendégül. A mieink a nyitókörben 12:2-re kaptak ki a szécsényi Szerva ASE-től, és sajnos ezúttal is pontosan ez az eredmény született. Karcagi színekben egyedül Fodor Ronald tudott pontot szerezni, egyszer Nagy Balázst, majd Bedő Norbertet verte 3:1-re.

Egy osztállyal lentebb, az NB II. Délkeleti csoportjában csupán az egyik csapatunk tudott győzelemmel távozni az asztaloktól. A Jászkun Volán SC 11:7-es vereséget szenvedett a Mezőberényi SE II.–től, a Mezőtúri AFC viszont 14:4-re nyert a Vecsési SE ellen. A mezőtúriaknál egyesben Papp Dávid mind a négy meccsét behúzta, mellette Szelei Ákos és Kru­chió Péter három-három, míg Takács László két sikert könyvelhetett el. A párosok csatáit viszont behúzták a mieink, a Kru­chió–Papp duó 3:2-re, míg a Takács–Szelei kettős 3:1-re nyerte meg mérkőzését.

A harmadik körben a Mezőtúr és a Volán egyaránt szabadnapos lesz, a Karcag viszont Békésre látogat szombaton (11 óra).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában