Asztalitenisz

2020.09.11. 10:34

Jól sikerült a mezőtúri legénység bajnoki rajtja

A napokban megkezdődtek az asztalitenisz-csapatbajnokság küzdelmei is. A második vonalban, vagyis az NB I.-ben továbbra is a Kováts DSE Karcag legénysége érdekelt.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A kunságiak hazai asztaloknál kezdtek a szécsényi Szerva ASE csapata ellen. Ám csak két egyéni győzelemre futotta a karcagiak erejéből, a rutinos Skumáth István és Fodor Ronald révén (2:12).

Az NB II. Délkeleti csoportjának pontvadászatában az idén két csapatunk szerepel. A Mezőtúri AFC jól rajtolt, hiszen 11:7-re verte a Gyulai AK csapatát. A mezőtúriak közül a Kruchió Péter–Papp Dávid páros mellett egyéniben Takács László és Kruchió Péter négy-négy, valamint Papp Dénes két meccsen diadalmaskodott.

A Jászkun Volán gárdája viszont bennragadt a rajtnál, ugyanis hazai környezetben 11:7-re kikapott a Szegedi AC együttesétől. A szolnokiak soraiból a Szöllősi Péter–Csajbók Tibor páros mellett Szöllősi Péter három, Csajbók Tibor kettő, míg Tóth Péter egy egyéni győzelmet könyvelhetett el. A bajnoki pontokat tehát a szegedi csapat elvitte a volánosok otthonából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában