Galériával / Labdarúgás - Megye III.

2021.02.09. 17:57

Tíz gólig jutott a listavezető Jászjákóhalma

A megyei harmadosztály 14. fordulóján mérkőzései közül öt találkozót rendeztek meg a hétvégén, mivel két összecsapást már tavaly lejátszottak.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

Könnyed sikert aratott a listavezető Jászjákóhalma. Az utolsó előtti helyezett Kunmadaras ellen már a 11. percben két góllal vezettek, és végül meg sem álltak tíz találatig. A Tiszaföldvár II. igyekezett tartani a lépést az éllovassal, amely végül sikerült, de jóval nehezebben. A Jászdózsa a félidő vége előtt előnybe került, miután a hazaiak vezető gólja után hamar egyenlített. A szünetet követően viszont fordítani tudott a TiSE második számú együttese.

A többi meccsen a 2–1-es eredmény volt a sláger. A Tiszaszőlős otthon tartotta a három pontot a Cibakháza ellenében. A Nagyiván és a Szolnok Fa­natic viszont nyertesen távozott, előbbi Tiszasasról, utóbbi Berekfürdőről. A szolnoki együttes győzelme kifejezetten meglepetésnek számít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában