LABDARÚGÁS / megye I.

2021.04.23. 07:01

Mindkét fél egymás ellen törné meg rossz sorozatát

A megyei első osztály 25. fordulójában két olyan csapat – a Jánoshida és a Fegyvernek – találkozik egymással, amelyek egyaránt nincsenek jó formában, épp ezért egymás ellen törnék meg rossz sorozatukat.

Varga Balázs

Vasárnap, 16.30 Jánoshida (13.)–Fegyvernek (15.)

A Jánoshida hat, míg a Fegyvernek húsz (!) mérkőzés óta nyeretlen. Főleg utóbbi sorozat elképesztő a szebb napokat is látott csapattól. Természetesen mindkét fél megtörné saját rossz szériáját, és be kell látni, erre nagyobb esélye a hazaiaknak van. Bár mindkét együttes stabilabbnak tűnik az utóbbi hetekben, képesek szorosabb mérkőzéseket játszani, de a mérleg nyelve így is a Jánoshida felé billen.

Ettől függetlenül egy ki-ki meccsre van kilátás, melyen akár a nyílt sisakos futball is dominálhat, vagyis kifejezetten jó mérkőzést játszhat egymással a két csapat. A döntetlen emiatt valószínűtlenebb végkimenetel, de az egy ponttal amúgy sem megy semmire egyik fél sem, csakis a győzelemmel.

Mesterszemmel

Arany László, a Jánoshida edzője: – Sajnos kicsi a létszámunk, ezért nehéz helyzetben vagyunk. Ettől függetlenül hazai pályán szeretnénk dominálni, labdát birtokolni és természetesen győzni. A Fegyvernek sorsolását elnézve talán ez az utolsó esélyük, hogy mérkőzést nyerjenek még a szezonban, de nyilván mi is ezen a meccsen akarjuk megszakítani rossz sorozatunkat, hiszen előrébb akarunk végezni a tabellán, mint ahol most állunk.

Balogh Gábor, a Fegyvernek edzője: – Ki kell mondani, kevés esélyünk van arra, hogy ne az utolsó helyen végezzünk a szezon végén. Lehet mondani, csak a csodában bízhatunk. Igaz ez még akkor is, ha az utóbbi négy-öt meccsünkön stabilabbak lettünk, de úgy néz ki, későn indítottuk el a hajrát. Természetesen azért mindent megpróbálunk, belekapaszkodunk az utolsó szalmaszálba is. Számunkra viszont csak a győzelem elfogadható, még egy döntetlen is vereséggel ér fel.

További párosítások

Szombat: Tószeg–Újszász, Kisújszállás–Karcag, Mezőtúr–Jászfényszaru, 16.30, Tiszaföldvár–Martfű (Szolnok, Tiszaliget), 17.00.

Vasárnap: Jászárokszállás–Kunszentmárton, 16.30.

Szabadnapos: Kunhegyes.

Elhalasztva: Szajol–Törökszentmiklós, május 6. 17.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában