RÖPLABDA

2021.06.06. 21:53

Bajnok lett a szolnoki röpicsapat

Hétvégén Szolnokon, a Ti­szaligeti Sportcsarnokban rendezték meg a röplabda országos ifjúsági bajnokság döntőit, amelyre hat csapat kvalifikálta magát.

Varga Csaba

Forrás: Shutterstock

A Szolnoki Sportcentrum-SI ifjúsági gárdája előbb a Kaposvárt 3:1-re, majd a Pénzügyőrt 3:0-ra győzte le. A döntőbe jutásért szombaton este a Kecskeméttel játszottak a szolnokiak, óriási csatában, hihetetlen izgalmak után 3:2-re nyertek.

A vasárnapi döntőben a Dunaújvárosi Röplabda Akadémia csapatával mérkőztek a szolnokiak, akik végül újabb, nem mindennapi izgalmakat követően 3:2-re győztek, és ezzel elhódították a bajnoki címet.

A Szolnoki Sportcentrum-SI csapata: Kiss Márton Róbert, Acsai Bálint Dávid, Fenyvesi Dániel István, Timár Mike, Kohajda Róbert Olivér, Molnár Dömötör, Mulholland Alexander, Quintz Tamás, Radics Attila, Hegedűs László, Csomor Gergő Attila, Csendes Csaba, Mészáros Márton, Papp Ádám János. Vezetőedző: Bodonyi Ákos. Edző: Bede Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában