Labdarúgás

2021.07.16. 18:10

Újabb igazolásokat jelentett be a TFC

A Törökszentmiklósi FC új játékosok érkezését jelentette be.

Sebestyén János

Bencze Zoltán (fehérben) az egyik új érkező Törökszentmiklóson

Fotó: Pesti József

Körvonalazódni látszik az újonc Törökszentmiklós játékoskerete. A klub hivatalos oldalán jelentette be új, fiatal játékosainak leigazolását. Ahogy hírportálunk is megírta, Lakatos Kirill érkezett a védelembe, aki Tiszafüredről tért vissza. Szintén a védelmet erősíti a harmadosztályú Körösladányból igazolt, több poszton is bevethető 18 éves Gyomai Ákos, valamint miklósi színekben játszik a továbbiakban a DVSC-ben nevelkedett 19 éves belső védő, Bencze Zoltán is.

Bencze Zoltán (fehérben) az egyik új érkező Törökszentmiklóson
Fotó: Pesti József

Balogh Dominik a Szolnoki MÁV együttesétől érkezett, a 19 éves középpályás a két klub együttműködésének köszönhetően került a csapathoz. Szintén a középpályára szerződtették Baráth Gábort, aki az Újpest II.-t hagyta ott a miklósiakért, valamint a 18 éves Csúri Dájmond is ehhez a csapatrészhez csatlakozik, ő az NB III.-as Kecskemét együttesétől jön a kék-fehérekhez. A klub megerősítette, hogy a tószegi Bába Tibor viszont nem igazol a TFC-hez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában