futsal

2021.11.25. 19:14

Ismét tizenöt gólt vágott a földvári csapat

A Csongrád megyei regionális bajnokságban az ötödik mérkőzését játszotta a Tiszaföldvár, amely ezúttal Kecskemétre látogatott, s szerzett három pontot.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Dir­ner-Siland Futsal Club vendégeként hamar háromgólos előnyre tett szert a TiSE, míg a szünetben már 6–1-re vezetett. A szünet után azonban négyszer betalált a hazai csapat, de gyorsan összekapta magát a vendéggárda, négy perc alatt négy gólt vágtak a vendégek.

A hajrában aztán újabb földvári gólok következtek, így végül sima győzelmet arattak idegenben. Vendégrészről ketten is négy gólig jutottak, Balla Zalán és Ficsor Richárd – a bajnoki góllövőlistát utóbbi játékos vezeti 13 találattal.

Ezzel az ötödik meccsét nyerte meg sorozatban a TiSE, s zsinórban harmadszor lőtt 15 gólt. A kék-fehérek hibátlan mérleggel állnak a bajnoki tabella élén.

Dirner-Siland Futsal Club–Tiszaföldvár VSE 5–15 (1–6)

Kecskemét, vezette: Fehérvári Patrik (Topálszki Szabin, Pataki Győző)

TiSE: Gerhát – Székely D., Juhász Zs., Ficsor, Hunya. Csere: Légrádi, Győrfi P., Benedek Zs., Balla. Edző: Szántó Lajos

Gólszerzők: Kiss Sz. 2 (5., 26.), Halasi 2 (21., 22.), Sáfrány (22.), ill. Székely D. 2 (2., 9.), Juhász Zs. 3 (4., 20., 39.), Ficsor 4 (4., 30., 37., 40.), Balla 4 (20., 27., 38., 40.), Fekete A. (28. – öngól), Benedek Zs. (29.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában