Galériával frissítve / Vízilabda

2022.03.05. 17:23

Négy góllal nyert a Dózsa a Miskolc ellen

A vízilabda OB I. 23. fordulójában a vártnál nehezebben verte miskolci vetélytársát a szolnoki csapat.

Varga Csaba

Fotó: MW Archív

Sokat hibáztak a felek az elején, a címvédő szolnoki gárda is nehezen találta a ritmust. A miskolciak a nagy szünetig jól tartották magukat, amely után 7–6 volt az állás. A fordulást követően Konarik, Szeghalmi és Milakovic góljával elhúztak a hazaiak, a végén pedig négy gólos különbség alakult ki a felek között.   

Szolnoki Dózsa–Miskolci VLC 15–11 (2–2, 5–4, 4–1, 4–4)

Szolnok, Vízilabda Aréna, 200 néző. Vezette: Csanádi Zs., Juhász T.

SZOLNOK: BÁNYAI – Konarik 1, NAGY Á. 2, Angyal 1, Gbadamassi 1, JANSIK D. 1, Szeghalmi 2. Csere: KOVÁCS G. 2, Milakovic 2, Schmölcz 1,  Pető A. 1, Teleki, Cseh A. 1. Edző: Zsivko Gocics

MISKOLC: HOFERICA – Biros B. 1, Várkonyi Á. 2, Sélley-Rauscher, SEMAN 2, Vismeg Zs. 1, Krasznai 2. Csere: Tőzsér 1, Nagy N., Széphalmi, BÖRÖCZKY 2, Tanczer, Szabó L. Edző: Vidumanszky László

Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 6/5 

Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1 

Kipontozódott: Konarik (28. p.), Vismeg Zs. (32. p.)

Így látták a szakemberek a meccset:

Zsivko Gocics: – Két hét kemény mini alapozáson vagyunk túl, ezért is egy kicsit lassabban játszottunk a mérkőzésen. Kemény ellenfélnek bizonyult a Miskolc, nekünk most a legfőbb célunk a győzelem volt, amit sikerült teljesítenünk.   

Vidumanszky László: – A védekezésünk jó volt, ha jobb eredmény akarunk elérni, akkor nem hibázhatunk el ennyi ziccert. Az nem lehet, hogy lefordulunk, támadunk és kihagyjuk a helyzetet, ezután pedig mi kapunk gólt az ellenakcióból. Ennek ellenére örülünk, hogy szoros meccset játszottunk a szolnoki csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában