Kidobós

2022.10.31. 18:56

Horvátországban versenyeztek a kisújszállási diákok

A felnőtt csapatok között is megállták a helyüket, szoros szetteket játszottak.

Daróczi Erzsébet

Remekül szerepelt a fiatalokból álló kisúji csapat

Forrás: Beküldött fotó

A Nagykun Baptista Oktatási Központban 2020 óta űzik a dodgeball (kidobós) sportágat. Nemrég fiú és lány csapatuk lehetőséget kapott, hogy a Horvátországban, Poreč városában részt vegyenek a nemzetközi Croatia Openen. A rendezvényen legfiatalabbként szerepeltek a kisúji Tornádók, akik egy budapesti csapattal közösen képviselték Magyarországot. Szép eredmények születtek, a Tornádók női és férfi csapata ötödik helyen végzett. Felkészítő tanáraik, Patkó Richárd és Kerekes Petra büszkék diákjaikra, hiszen a kitartó munka meghozta gyümölcsét az első nemzetközi versenyen. 

A felnőtt csapatok között is megállták a helyüket, szoros szetteket játszottak. A felkészülés folytatódik a térségi versenyekre, és készülnek a jövő évi Európa-bajnokságra is. A női csapat tagjai Háló Zsuzsanna, Háló Fruzsina, Siklósi Viktória Lara, Német Jázmin Andrea, Ratkai Nóra, Gál Dorina Kitti, Ozsváth Petra Noémi, Ratkai Rita, Éliás Mirella Ibolya és Majláth Virág voltak, a férfi csapatot pedig Mester János, Bobvos Krisztián, Háló Attila Rudolf, Pap Róbert, Ferenczi Márk, Szabó Bence Dominik, Földesi Levente Csaba és Kövér Zsombor alkotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában