Kosárlabda

2022.12.19. 14:52

Többen is kidőltek az Olajnál, új érkezőt jelentett be a klub

Griffin leginkább a kettes poszton bevethető.

Rózsa Róbert

Dayon Griffin az előző szezonban a görög első osztályú Apollon Patrasban szerepelt

Fotó: Lang Róbert

Két kulcsember is kiesett a Szolnoki Olajbányász csapatából – közölte hivatalos oldalán a klub. Lukács Norbert, az Olaj válogatott játékosa mandulaműtéten esett át, így az ő játékára a következő hetekben nem számíthat Gasper Potocnik vezetőedző. 

Többhetes kihagyás vár Jimmy Gavinre is. Az amerikai dobóhátvéd még a Körmend elleni, december 10-ei mérkőzésen húzódott meg. Utóbb sérülése súlyosabbnak bizonyult, így ő is hiányozni fog az Olajbányász rotációjából a soros mérkőzéseken.

Hétfőn azt is bejelentették a Tisza-partiak, Gavin felépüléséig új légióst igazolnak. Választásuk az eddig a Kaposvár színeiben játszó Dayon Griffinre esett. A 27. életévét szerdán betöltő amerikai játékos leginkább a kettes poszton bevethető. Az előző idényben a görög első osztályú Apollon Patrasban játszott néhány meccset, előtte a lengyel és az ukrán élvonalban bizonyított.Griffin már megérkezett Szolnokra, amennyiben a szakmai stáb úgy dönt, pályára is léphet a Honvéd elleni, december 21-ei bajnokin.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában