Futsal

2023.02.14. 16:30

Nyolcgólos különbséggel győzött a Tiszaföldvár

A Gyulaháza együttesét fogadta hétfőn a TiSE.

Kovács Levente

Tizenegy gólig meg sem álltak a tiszaföldváriak a Gyulaháza ellen

Fotó: TiSE Facebook oldal

 Az NB II. Keleti csoportjának huszadik fordulójában a második helyen lévő Tiszaföldvár a tizedik Gyulaházát fogadta a Homoki Sportcsarnokban hétfőn.

A találkozón az első játékrész feléig csupán egy gól volt a TiSE előnye, azonban a következő tíz percben még ötször volt eredményes Bozsó László együttese. A vendégeknek a szünet előtti utolsó percben erre volt még válasza, és ezzel 6–1-es állással vonultak pihenőre a csapatok. A második játékrész gyulaházai góllal indult, azonban ez nem rendítette meg a tiszazugiakat és tizenegy gólig meg sem álltak a lefújásig, míg a szabolcsiak csak háromszor vették be összesen a Tiszaföldvár kapuját. A bajnokság most kisebb szünetre vonul, ugyanis kupaküzdelmek következnek, ahol a legjobb nyolc közé jutásért a TiSE a Levelek otthonában játszik február 20-án. A bajnoki pontvadászatban a Tiszaföldvár továbbra is a második helyet foglalja el, és mindössze egy pont a lemaradása az éllovas Csengerhez képest, amellyel majd az alapszakasz utolsó fordulójában találkozik.

Tiszaföldvár–Gyulaháza 11–3 (6–1)

Homoki Sportcsarnok, Vezette: Aczél T. (Bereczki B., Minda G.)

Tiszaföldvár: Gerhát – Sipos M., Sindel, Balla, Szabó T. Csere: Légrádi, Vincze, Benedek Zs., Hevesi-Tóth, Juhász Zs. 

Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Hevesi-Tóth (7., 17., 31.), Sipos (11.), Juhász Zs. (11., 31.), Szabó T. (15.), Sindel (15., 39., 39.), Balla (36.), ill. Kozma (20.), Lakatos L. (27., 38.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában