Futsal

2023.02.27. 17:45

Újabb fontos meccset nyert meg a jászberényi Tehetség SE, kikapott a Tiszaföldvár

A női NB II. Keleti csoportjának tizedik fordulójában a Tehetség 8–3-ra legyőzte az Eger csapatát, míg a Tiszaföldvár 5–1-re kikapott a Tóalmás együttesétől.

Kovács Levente

Ádám Réka (szürke mezben) megint remekelt, hét gólt lőtt az Egernek

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

A fordulót megelőzően pontazonossággal álltak a berényiek heves megyei ellenfelükkel, így fontos találkozó elé néztek, hiszen egy győzelemmel nagy lépést tehetett Csörghe Tamás csapata a dobogó felé. Ennek megfelelően rögtön magához vette a kezdeményezést és szinte végig vezetve, ötgólos különbséggel, 8–3-ra nyert. Ádám Réka ismét remek teljesítményt nyújtott, hiszen hét góllal járult hozzá a Tehetség sikeréhez. Réka ezzel már 32 találatnál jár a bajnokságban és magabiztosan, tizenkét gól előnnyel vezeti a góllövőlistát.

Eger–Tehetség SE 3–8 (1–3)

Tehetség: Farkas V. – Ádám R., Pintér P., Fülöp, Fábián. Csere: Kollár, Hagymásy. Edző: Csörghe Tamás.

Gólszerzők: Kota (7., 27.), Nagy Z. (28.) ill. Ádám R. (3., 18., 25., 27., 27., 38., 39.), Pintér P. (7.).

Csörghe Tamás: – A dobogóért küzdő csapatok parázs küzdelmét hozta a találkozó. Sebességben és lelkesedésben is messze fölülmúltuk ellenfelünket, így teljesen megérdemelt a győzelmünk. Óriásit mentek a lányok. Egy pillanatnyi esélyt sem hagytunk ellenfelünknek, hogy győzelemben reménykedjen. Bizsergető érzés volt, amit a lelátóról kaptunk. Hazai pályát teremtettek nekünk az idegenbeli meccsekre is elkísérő szurkolóink. Ezzel a mai győzelemmel nagy lépést tettünk a kitűzött céljaink elérése felé.

A Tiszaföldvár sajnos már kevesebb sikerrel járt hazai pályán a Tóalmás ellen, hiszen a vendégek végig vezettek a meccsen, a szépítő találatot a mérkőzés végén lőtték csak a tiszazugiak.

Tiszaföldvár–Tóalmás 1–5 (0–4)

TiSE: László R. – Hegedűs K., Sütő, Szinné, Oravecz. Csere: Somogyi, Sipos, Gácsiné, Gál A. Edző: Magyar Sándor.

Gólszerzők: Sütő (38.) ill. Békés (8.), Kiss N. (17.), Libertényi (18.), Tóth A. (19.), Holló (32.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában