Futsal

2023.04.04. 13:42

Kapaszkodik a Földvár, második a Tehetség

Nagyot küzdött, és döntetlenre mentette legutóbbi találkozóját a Tiszaföldvár csapata a másodosztály rájátszásában, míg a női ligában a Tehetségtől immár senki sem veheti el az ezüstérmet.

Rózsa Róbert

Ádám Réka (labdával) triplával járult hozzá a Tehetség Borsod SK elleni 4–0-s sikeréhez

Fotó: Pesti József

Várat magára a Tiszaföldvár első győzelme az NB II. Keleti csoport felső-házi rájátszásában. A földváriak az első két mérkőzésükön kikaptak, hétfőn pedig döntetlenre végeztek a Gyöngyössel.

A találkozón nagy erőket kellett megmozgatnia a TiSE-nek, ugyanis a hevesiek háromszor is előnybe került. Térségünk csapata azonban mindháromszor visszajött a meccsbe, az egyenlítést a hajrában vívták ki. Ezzel a Tiszaföldvár – a hozott pontok révén – hat ponttal, pontazonossággal továbbra is kapaszkodik a szintén hatpontos, harmadik helyen álló Dunakeszire.

Tiszaföldvár–Gyöngyös 3–3 (2–3)

Homoki Sportcsarnok, vezette: Borbás B.

Gólszerzők: Szabó T. (3.), Balla Z. (13.), Gerhát (39.), ill. Balázs L. (2.), Titkó (5.), Besenyei (15.).

Nyert, ezzel pedig bebiztosította második helyét a női NB II. Keleti csoportjában a Tehetség SE. A jászberényi lánycsapat múlt vasárnap a Borsod SK-t verte, így 12 lejátszott mérkőzés után, 28 megszerzett ponttal a tarsolyukban már biztosan a ezüstéremmel zárják az idényt.

Tehetség SE–Borsod Sk 4–0 (1–0)

Jászberény, Bercsényi Sportcsarnok, vezette: Csatlós.

Gólszerzők: Ádám R. (11., 26., 27.), Kollár (27.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában