Kosárlabda

2023.04.09. 14:37

Két vereséggel zárta a Hepp Kupa négyes döntőjét a Jászberény

Hiába zárkózott fel a találkozó végén a Jászberényi KSE, a csapat kikapott a második ligás együttesek kupasorozatának vasárnapi bronzmérkőzésén.

Rózsa Róbert

Nem ment Kucsoráéknak (30) a Hepp Kupa hétvégi négyes döntőjében: a MAFC után a Szigetszentmiklóstól is kikaptak

Forrás: MW Archívum

Fotó: Pesti József

Akárcsak a MAFC elleni szombati vesztes elődöntőben, a vasárnapi, BGK PRIMA Akadémiával vívott Hepp Kupa-bronzmeccsen is nyílt maradt minden a nagyszünetre, két negyed után árnyalatnyi előny (33–32) birtokában volt a Jászberény.

A gondok a harmadik negyedben kezdődtek berényi részről, és eltartottak a záró negyed közepéig. Bár az ellenfél szigetszentmiklósiak sem játszottak valami fényesen, ebben a mintegy tíz percnyi időben a JKSE alig-alig talált a gyűrűbe, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy 13 pontos hátrányt szedjenek össze (49–62).

Ezt követően azonban egy 11–0-ás etappal, szinte reménytelen helyzetből visszakapaszkodtak, így mikor már csak egy perc volt hátra, újra meccsben voltak (63–64). Ám az utolsó minutum ismét a miklósiaké volt, akik büntetőket tudtak kiharcolni, a másik oldalon pedig minden kimaradt. A JKSE így a Final Fourban elszenvedett két vereséggel a negyedik helyen zárta az idei Hepp Kupát.

Jászberényi KSE–BGK PRIMA Akadémia 63–70 (15–20, 18–12, 11–17, 19–21)

Budapest, Tüskecsarnok. Vezette: Sörlei, Nepp, Farkas P.

Jászberény: Kucsora 18/6, Csík 1, Mester 5/3, OLASZ 8, IVOSEV 12/3. Csere: Rosic 2, HOMOKI 11, Kovács V. 3, Meleg 3, Czirbus. Edző: Miljan Rakic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában