Galériával / Labdarúgás

2023.04.23. 21:09

Kiütéses vereségbe szaladt bele a Tiszafüred

Ismét súlyos vereséget szenvedett a Tiszafüred együttese, amellyel nehéz helyzetbe került öt fordulóval a bajnokság befejezése előtt.

Jegesi László

Hiányzott a kapu előtti pontosság a Tiszafürednél

Fotó: Pesti József

Facultas Tiszafüred–Füzesgyarmati SK 1–5 (0–2)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Tóth Tamás (Juhász, Csákó)

Gólszerzők: Szabó V. (57.), ill. Szabó B. (33.), Bartók (41.), Kis Sz. (55.), Achim (77.), Pataki (85.).

Tiszafüred: Tajti - Karika (Sallai 64.), Baranyi, Pataki (Oláh N. 46.), Szövetes (Oláh L. 46.) - Barzsó, Tomola, Mácsai - Kertész (Galla 64.), Szabó V. (Pintér V. 77.), Skulka. Edző: Dorcsák Zoltán.

A múlt heti, Békéscsaba elleni siker után az újabb győzelem reményében lépett pályára a Facultas vasárnap délután. Támadólag lépett fel a hazai együttes, elsősorban távoli lövésekkel veszélyeztette ellenfele kapuját. Próbálkozásait azonban nem kísérte szerencse, mindössze egy kapufára futotta erejükből. Nem úgy, mint ellenfelüknek, akik a játékrész hajrájában kétszer is beköszöntek Tajti kapusnak. Komoly védelmi hibák után szerezték a gólokat a legutóbbi öt mérkőzésüket elvesztő vendégek, a hazai vesszőfutás aztán a második félidőben is folytatódott. A hajrában szerzett újabb két füzesgyarmati találat pedig már kiütéses vereséget eredményezett.

Dorcsák Zoltán: – Szégyellem magam a súlyos vereség miatt, de látni kell, hogy az őszi szezon védelméből kieső játékosokat az újak nem tudják megfelelően pótolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában