Labdarúgás

2023.05.26. 08:00

Bajnokká válhat hétvégén a Jászalsószentgyörgy csapata

Ha nyer vasárnap, bajnoki címet ünnepelhet a jászsági csapat a Megye III.-ban.

Rózsa Róbert

A szentgyörgyi zöldek nyerhetik hétvégén a Megye III.-at

Fotó: Pesti József

Még két forduló van hátra a megyei harmadosztály szezonbeli küzdelmeiből, de könnyen lehet, hogy már a hétvégi, utolsó előtti körben bajnokot avatnak. Ehhez arra van szükség, hogy a ligát 64 ponttal vezető Jászalsószentgyörgy hazai pályán legyőzze a Tiszasast, ez esetben a 60 ponttal második helyen álló Besenyszögnek matematikai esélye sem maradna megelőzni a jászsági együttest.

– Elsősorban a három pont begyűjtése a fontos, de az sem mellékes, hogy ha győzünk, az egész idényben csak nyert meccsünk lenne hazai pályán – mondta Gazsi István, a Szentgyörgy játékosedzője. – Az ellenfelünk a Tiszasas lesz, akik nem véletlenül harmadikak, mi viszont kialakítottunk egy ütőképes brigádot, amellyel végig kiegyensúlyozottan teljesítettünk, így most is nyerni szeretnénk – mondta.

A 27. forduló párosítása: szombat, 17.00: Bánhalma–Besenyszög, Szolnok Fanatic–Berekfürdő, Nagyiván–Újszász, Kengyel–Cibakháza, Jászszentandrás–Kőtelek, vasárnap, 17.00: Tiszaszőlős–Kétpó, Jászalsószentgyörgy–Tiszasas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában