Asztalitenisz

2023.05.21. 18:46

Bejutott a világbajnokság második fordulójába az Ecseki, Szudi páros

A vb előtt az volt a kérdés, mennek-e legalább egy fordulót a magyarok. A szolnoki Szudi Ádám és a zagyvarékasi Ecseki Nándor megadták a választ.

Rózsa Róbert

Az Ecseki, Madarász duó ment egy kört a világbajnokságon

Fotó: Facebook.com / Magyar Asztalitenisz Szövetség

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám és a Póta Georgina, Madarász Dóra duó is sikerrel vette a párosverseny első fordulóját a dél-afrikai Durbanben szombaton kezdődött egyéni asztalitenisz-világbajnokságon – írta az MTI.

A férfi páros – amelynek mindkét tagja jászkunsági kötődésű – 3:2-re (14, –5, –8, 4, 3) verte a nigériai Quadri Aruna, Bode Abiodun duót. A hétfői második fordulóban a brazil Vitor Ishiy, Eric Jouti párossal mérkőznek.

Szudinak egyesben nem sikerült a bravúr, a portugál Marcos Freitas 4:0-val (4, 8, 5, 10) megállította a magyar versenyzőt. Ecseki viszont vegyes párosban is ott lesz a második körben, miután Madarász Dórával 3:1-re (3, 7, –9, 5) legyőzték az osztrák  Alexander Chen, Karoline Mischek duóját. A magyar vegyes páros hétfőn hongkongi Chun Ting Wong, Hoi Kem Doo duóval csapnak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában