Labdarúgás

2023.06.07. 16:08

Országos döntőbe jutott a füredi együttes

A H-Terasz együttese második helyen végzett Hajdúszoboszlón a Tippmix Minifoci Magyar Kupa kvalifikációs tornán, és ezzel bejutott az országos döntőbe, melyet Budapesten rendeznek majd július 16-án.

Kovács Levente

Második helyen végzett a tiszafüredi H-Terasz csapata a Tippmix Minifoci Magyar Kupa selejtezőjén

Forrás: Origo

Fotó: Csudai Sándor

A tornát a nagy múltú Szabad Föld Kupa utódjaként hozták létre, azonban új köntösben, a kispályás labdarúgást népszerűsítve. A nyolcas döntő nyertese ráadásul az Európai Minifoci Szövetség (EMF) Euro Cup fináléjába is bekerül, így nemzetközi porondon képviselheti hazánkat a győztes.

A tiszafüredi H-Terasz csapatában több olyan játékos is szerepelt, akik megyei csapatainkat erősítik nagy pályán.

A fürediek a B jelű csoportból továbbjutva a Túl a csúcson csapatát 6–1-re legyőzve búcsúztatta a negyeddöntőben, a legjobb négy között pedig a Lufthansát múlták felül 6–3-ra. A fináléban a SZPCDSE-ECECE gárdája következett, amellyel már találkozott a H-Terasz a csoportban, akkor a ceglédberceli együttes 3–1-re tudott győzni, és ez sajnos a fináléban sem volt ez másképp, ugyanis a H-Terasz 3–0-ra alulmaradt, és így a második helyen zárta a tornát, és bejutott a budapesti nyolcas döntőbe.

A H-Terasz csapata: 

Barna Viktor (Szolnoki MÁV), Oláh Norbert (Tiszafüred), Pesti Zoltán (Mezőtúr), Vadász Bence (Kisújszállás), Kormány Péter (korábban többször megye válogatott kapus), Tóth Attila, Szabó Péter, Újvári Kornél (Tiszaszentimre).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában