Siker

2023.06.28. 11:54

Szajoli lány is képviseli hazánkat a spanyolországi versenyen

A szajoli Hegedűs Dóra összesített pontszámok alapján első helyen jutott ki a spanyolországi FitKid Európa Kupára.

Rimóczi Ágnes

Hegedűs Dóra

Forrás: Beküldött fotó

Hegedűs Dóra a közelmúltban korcsoportjában megnyerte a FitKid sportág országos kvalifikációs versenyét, így az összesített pontszámok alapján első helyen jutott ki a spanyolországi Európa Kupára. A novemberi versenyen tizenhárom ország vesz részt, Magyarországot az éves összesített versenyeredmények alapján – közel 1000 magyar versenyzőből – a korcsoportonként első három legeredményesebb versenyző képviselheti.

A szajoli lány sikeréről a település lapja is beszámol. A sorokból kiderül, hogy Dóri 2017-ben kezdte a FitKidet, ami egy olyan versenyszerű sport, amely a talajtorna, akrobatika, aerobik és ritmikus sportgimnasztika elemeit ötvözi táncos elemekkel. 2018-ban már országos versenyeket nyert egyéniben és duópárjával. 

2019-re már többszörös országos bajnok, s abban az évben az összesített értékelés alapján az év GRAND PRIX győztese lett. 

Jelenleg a New TopTalent SE versenyzőjeként mindig nagyon szép eredményekkel szerepel az országos versenyeken. 

– Kimagasló sporteredményei és mindennapos edzésrendje mellett már a továbbtanulásra is készül, ezért nagy hangsúlyt fektet a tanulásra, hogy tudja tartani kitűnő tanulmányi átlagát – derül ki az eredményes sportolóról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában