Szoljon podcast

2023.08.14. 19:00

Borbíró Zoltán: Már a rajt előtt nyerhetnek a versenyzők az első szolnoki amatőr funkcionális bajnokságon

Egy teljesen új sportrendezvény veszi kezdetét a vármegyeszékhelyen, amely tovább színesíti Szolnok programkínálatát. A Szoljon.hu podcast legújabb vendége, Borbíró Zoltán beavatja a hallgatókat a vadonatúj esemény legfontosabb részleteibe és érdekességeibe.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Borbíró Zoltán erőemelő világbajnok

Forrás: Szoljon.hu

Augusztus 26-án Szolnokon, a Tiszaligeti Városi Sportcsarnok előtti területen egy amatőr funkcionális versenyt rendeznek, ami a Fitter & Stronger kupa nevet kapta.

– Én azt gondolom, hogy bárki elindulhat ezen a bajnokságon, mivel nem igényel különleges képességeket, de azért egy alapedzettséggel nem árt, ha rendelkezünk – hangsúlyozta Borbíró Zoltán.

A főszervezőtől azt is megtudtuk, hogy egy konkrét pályán indulnak majd a versenyzők, ahol hat darab feladatot kell elvégezni, a végén pedig a leggyorsabb győzedelmeskedik.

Beszélgetésünkből azt is kiderül, hogy pontosan milyen versenyszámokban lehet indulni, meddig tart a regisztráció, illetve milyen különlegességekkel várják még a versenyzőket a bajnokságra. Borbíró Zoltánt, a Fitter & Stronger kupa főszervezőjét, aki felhúzásból junior abszolút világbajnoki címmel is rendelkezik, Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában