Labdarúgás

2023.08.06. 18:30

Eláztatta a felkészülést a hétvégi nagy esőzés

Már csak két hét van a megye I.-es bajnokság kezdetéig, így csapataink egyre fokozottabb hangulatban készülnek az új idényre.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A hétvégi edzőmeccseket viszont megnehezítette az időjárás, több mérkőzést ugyanis félbe kellett szakítani a heves esőzés miatt, így a Tószeg–Lurkó Focimánia, a Poroszló–Tiszaderzs és a Nagyrábé–Kenderes találkozót is idő előtt be kellett fejezniük az együtteseknek.

A Mezőtúr szombat délelőtt 4–1-re legyőzte a bajnokságbeli riválisát, a Törökszentmiklóst, míg a szintén megye I.-es Tiszagyenda ­6–2-re nyert a Fegyvernek ellen. A Kute kikapott a Békés vármegyei Kondorostól, a Rákóczifalva pedig a megye II.-es Jászalsószentgyörggyel szemben maradt alul. A Besenyszög a Cibakházát, a Jászkisér pedig a Jászboldogházát győzte le, de sikert aratott a Tiszasas is a Helvécia ellen.

Eredmények:

Kondoros–KuTE 3–1, Törökszentmiklós–Mezőtúr 1–4, Zagyvarékas–Abony 1–11, Cibakháza–Besenyszög 1–2, Rákóczifalva–Jászalsószentgyörgy 1–2, Tiszagyenda–Fegyvernek 6–2, Jászboldogháza–Jászkisér 3–4, Törökszentmiklós U19–Túrkeve 5–3, Tiszasas–Helvécia 5–1.

Félbeszakadt meccsek: Tószeg–Lurkó Focimánia 4–0, Poroszló–Tiszaderzs 7–0, Nagyrábé–Kenderes 0–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában