Labdarúgás

2023.08.17. 07:36

Szolnoki nevelésű játékosok is szóhoz jutottak a szerdai fordulóban

A 4. forduló mérkőzéseit tudták le a csapatok szerdán este labdarúgásunk második vonalában.

Varga Csaba

A barcikai szélső, Pekár László (labdával) ezúttal 67 percet tölthetett a pályán

Forrás: Kovács Donát/kbsc.hu

A Kozármisleny elleni hazai győzelmével megőrizte hibátlan mérlegét, és ezzel továbbra is vezeti a tabellát a Győri ETO gárdája. Üldözői közül a PMSC és a Szeged pontokat veszített egyaránt hazai környezetben, a Vasassal, illetve a Gyirmóttal szemben. Újabb győzelmével a Budafok a második, míg Soroksár a harmadik helyre zárkózott fel. Régiónk csapata, a Tiszakécske kétgólos hátrányban sem adta fel Kispesten, de erejéből csak a szépítésre futotta. A Haladás ajkai albérletében szerezte meg első pontját a Nyíregyháza ellenében. Csábi József csapata, a Kazincbarcika hazai pályán játszva nem tudta legyőzni a szívósan küzdő Siófokot. A barcikaiak soraiban három egykori szolnoki nevelésű játékos, Pekár László, Kurdics Levente és Kotula Máté is szóhoz jutott. A Mosonmagyaróváron két góllal nyerő Ajka színeiben pedig húsz perc játéklehetőséghez jutott Antal Gábor, aki rajt előtti héten igazolt el Szolnokról.

A folytatás ezúttal szombaton lesz a csapatok számára.    

Eredmények: 

Pécsi MSC–Vasas 1–1, Mosonmagyaróvár–FC Ajka 0–2, Budafoki MTE–BVSC-Zugló 2–0, Soroksár–Csákvár 2–0, Szombathelyi Haladás–Nyíregyháza 1–1, Kazincbarcika–Siófok 1–1, Szeged-Csanád–Gyirmót FC 1–1, ETO FC Győr–Kozármisleny 2–1, Bp. Honvéd–Tiszakécske 2–1

A következő forduló párosításai:

Szombat: Nyíregyháza–ETO FC Győr, BVSC–Szeged-Csanád, Gyirmót FC–Mosonmagyaróvár, 17.30, Kozármisleny–Soroksár, Csákvár–Budafoki MTE, Ajka–Pécsi MFC, Vasas FC–Kazincbarcika, Tiszakécske–Szombathelyi Haladás, Siófok–Bp. Honvéd, 19.00

A bajnokság állása: 

1. ETO FC Győr 12 pont,  2. Budafoki MTE 10, 3. Soroksár SC 10, 4. Szeged-Csanád 8, 5. Pécsi MFC 8, 6. Bp. Honvéd 7, 7. Kozármisleny 6, 8. Nyíregyháza 6,  9. Kazincbarcika 5, 10. Tiszakécske 5, 11. Ajka 5, 12. Vasas 4, 13. Csákvár 3, 14. BVSC 3, 15. Gyirmót 2, 16. Siófok 2, 17. Szombathelyi Haladás 1, 18. Mosonmagyaróvár 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában