Labdarúgás

2023.09.04. 14:52

Hibátlan maradt a Jánoshida és a Mezőtúr is a harmadik fordulóban

A Vármegye I. harmadik fordulójának vasárnapi meccsein a Kisújszállás, a Mezőtúr és a Jánoshida is győzni tudott. Utóbbi kettő ezzel továbbra is százszázalékos az idényben.

Szoljon.hu

A Jászberény és a Kunszentmárton után a Cserkeszőlőt is legyőzte a fehérmezes Mezőtúr

Forrás: MW Archívum

Fotó: Pesti József

Cserkeszőlő–Mezőtúr 1–3 (1–2)

Cserkeszőlő, 100 néző. Vezette: Skultéti Csaba.

Cserkeszőlő: BENCZE – Ferge, Hervay (Papp G., 66.), Benke A., Farkas M. (Mód, 83.), GÁL I., Benke P., SZENTESI, Varga A., Pereczes, Határ (Kardos G., 89.). Edző: Papp Zsolt.

Mezőtúr: Tőke – Keő, Szemes (Patkós, 61.), Vadász, Bontovics, Pesti (Gyarmati, 93.), Susa (Rácz R., 70.), Nagy Cs., RENTLER, Kemenczés, Penti (Ujlakány, 93.). Edző: Erdősi Gyula.

Gólszerzők: Ferge (37.), ill. Pesti (22., 32. – tizenegyesből), Penti (91.).

Küzdelmes mérkőzésen a Mezőtúr megérdemelten vitte haza a három pontot.

Papp Zsolt: – Összességében a csapat védekezése rendben volt, támadásban fejlődnünk kell. A 85. percben kétes szituációban még meglepetést is okozhattunk volna. További sok sikert a Mezőtúr csapatának.

Erdősi Gyula: – A lelkes hazai csapat ellen saját dolgunkat nehezítettük meg a sok kihagyott helyzettel, de a három pontot hazavittük, ami mindennél fontosabb. Ezt a győzelmet Török Imi csapatkapitányunknak szeretnénk felajánlani, mielőbbi felépülésére (Török kulcscsonttörést szenvedett az előző, 2. fordulóban, – a szerk.).

Tudósított: Papp Zsolt

Kunhegyes–Kisújszállás 1–4 (1–3)

Kunhegyes, 130 néző. Vezette: Rajcsányi Sándor.

Kunhegyes: Csík – FÁBIÁN (Andusek, 68.), Tyukodi R., Tyukodi A., Sztojka (Balajti, 60.), Szabó D. (Házi M., 91.), Kis A. (Tyukodi N., 69.), KOCSIS T., KOCSIS J., Csörögi, Burai (Házi N., 88.). Edző: Tar Tibor.

Kisújszállás: Belényesi – NÉMETH G. (Szőke R., 67.), Csukodi D. (Kása, 52.), NÉMETH K., Szívós Gy. (Monoki, 46.), OROS P., Szőke I., Balogh D. (Csukodi Z., 82.), IMRE Z. (Potornai, 67.), Szívós G., KELEMEN. Edző: Újfalvi Erik.

Gólszerzők: Csörögi (21.), ill., Csukodi D. (15.), Imre (37.), Oros (40.), Csukodi Z. (88.).

Sok sportbarát érkezett a mérkőzésre a környező városokból, de helyi nézőkből sem volt hiány. Mindkét csapatnak nagy szüksége volt a győzelemre. Az első félidőben a vendégcsapat értékesítette a lehetőségeit, 1–3. A második játékrészben a zuhogó eső nehezítette a csapatok játékát, végeredmény, 1–4.

Tar Tibor: – A csapatom hozzáállásával elégedett vagyok, az eredménnyel már annál kevésbé.

Újfalvi Erik: – Ez úgy kellett, mint egy falat kenyér.

Tudósított: Rózsa István

Jánoshida–Kenderes 2–1 (1–0)

Jánoshida, 100 néző. Vezette: Nagy Zoltán.

Jánoshida: Nagyistván – NAGY K., Pataki, Hegedűs M., SIPOS M., BALLA (Zombori, 79.), Szokolai (Thallmayer, 84.), Antal G., Veréb, RIMÓCZI (Eszes, 88.), Bezzeg (Kozák, 61.). Edző: Antal Gábor.

Kenderes: Nagy J. – SIPOS B., Baktai B. (Lólé, 63.), Tóth R., Farkas N., Katona T., FEGYVERNEKI, Lisznyai (Sóskuti, 84.), Fekete Gy., DÁNÉ SZ., Ferenczi. Edző: Gulyás Gyula.

Gólszerzők: Hegedűs M. (6.), Sipos M. (51.), ill. Fegyverneki (74.).

Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat az első félidőben nagy fölényben játszott, a másodikban a góljuk után lerendezhették volna a találkozót, ehelyett nyögve nyelős lett a vége.

Antal Gábor: – Hetven percig jól alakultak a dolgok, az utolsó 20 percet viszont megnehezítettük magunknak.

Gulyás Gyula: – Az első félidőt nagyon jól kezdtük, az első negyedórában megvoltak a helyzeteink. Sajnos ezzel nem éltünk, és ahogy az lenni szokott, az ellenfél könyörtelenül kihasználta az első nagy hibánkat. A második félidőben szintén nagyon jól kezdtünk, végig jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, de sajnos csak szépíteni tudtunk. Rászolgáltunk volna az egy pontra.

Tudósított: Antal Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában