Kosárlabda

2023.09.11. 13:25

Kiderült: ennyibe kerülnek a bérletek az Olajbányász meccseire a 2023-2024-es idényben

Megvan, mennyiért válthatunk bérletet a Szolnoki Olajbányász mérkőzéseire a 2023-2024-es idényre. A régi bérletesek változatlan áron újíthatnak, de az új bérletek váltása többe kerül majd, mint az előző szezonban.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Megkezdődik a bérletárusítás a Szolnoki Olajbányász következő idényének hazai mérkőzéseire. Erről a napokban adott tájékoztatást hivatalos honlapján a Tisza-parti klub. Eszerint kedvező helyzetben vannak azok, akiknek korábban is volt bérlete: szeptember 15. és 18. között változatlan áron megújíthatják bérletüket. Figyelniük kell azonban nekik is, mivel szeptember 22-e után már csak új áron lehet hozzájutni a 2023-2024-es fix helyekhez.

Ezek tarifája valamivel magasabb lesz. Az első kategóriába tartozó helyekért 57 ezer forintot kell fizetni a korábbi 50 ezer helyett. A második kategóriás bérletek 38 ezerről 43 ezer forintra, a harmadik kategóriások 30 ezerről 33 ezer forintra, a negyedik kategóriások 26 ezerről 29 ezerre drágulnak. Megmarad ugyanakkor a nyugdíjas és junior bérletek rendszere, ezen kategóriába tartozó drukkerek jelentős kedvezménnyel válthatnak idénybérletet.

Bérletváltásra személyesen a Városi Sportcsarnokban, illetve online is lehetőség van. A részletekről ide kattintva olvasható részletes tájékoztatás.

Elindul a bérletárusítás Jászberényben

Szeptember elején megindult a bérletváltási lehetőség a Jászberényi KSE mérkőzéseire. A klub mérkőzéseire a felnőttek 20 ezer forintért, a nyugdíjasok és a diákok 11 ezer forintért vásárolhatnak állandó belépőt. A JKSE tájékoztatása szerint a felnőtt jegyek 1500 forintba, a nyugdíjas és diák belépők 1000 forintba kerülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában