Kosárlabda

2023.09.29. 14:15

Pallai Tamás a szezonnyitányról: Szolnokon az Olaj az esélyes

Pallai Tamás, az Olajbányász hátvédje úgy látja, kezd összeállni a csapatuk, amelynek a Paks elleni pénteki nyitányon nehéz dolga lesz.

Rózsa Róbert

Pallai Tamás (labdával) erős ellenfélnek tartja a pénteken a Tiszaligetbe látogató Paksot

Fotó: Mészáros János

Pénteken, hazai pályán megkezdi a 2023-2024-es első osztályú bajnoki idényt a Szolnoki Olajbányász csapata. A piros-feketék sérülésből felépült játékosa, Pallai Tamás a klub hivatalos csatornájának fogalmazta meg meglátásait a Paks elleni szezonnyitó kapcsán.

– Nagyon hasznos felkészülési időszak áll mögöttünk. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk az előző hétvégi, körmendi tornán is – mondta 22 éves hátvéd. Pallai úgy látja, a csapat kezd összeérni, nagyon várják az első mérkőzést, és bíznak benne, hogy annyian a csapat mögött állnak, mint az előző idényben is.

– Izgatottan várjuk a Paks elleni első mérkőzést. Arra számítunk, hogy kemény találkozó lesz, jó csapat a Paks, de még sem ők, sem mi nem játszottunk még tétmeccset a szezonban. Szolnokon nekünk kell az esélyesebbnek lennünk, reméljük, hogy megszerezzük az első győzelmet – fejtette ki Pallai Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában