Szoljon podcast

2023.09.07. 16:30

Papp Orsolya: Az ugrókötél nem csupán a hölgy sportolók kezébe való

A Szoljon.hu podcast legújabb vendége Papp Orsolya, a No Limits Sportegyesület elnöke és a Magyar Ugrókötelesek Szövetségének tagja, egy olyan sportág rejtelmeibe kalauzolja el a hallgatókat, amelyről Magyarországon a többség még mindig azt gondolja, hogy egy nőies sportágnak számít.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Papp Orsolya, a No Limits Sportegyesület elnöke és a Magyar Ugrókötelesek Szövetségének tagja

Forrás: Szoljon.hu

– Azt gondolom, hogy be lettünk kategorizálva azon sportágak közé, amikről azt gondolják az emberek, hogy ez egyáltalán nem férfias, viszont elnézve most a világbajnokságot, én nem mondanám azt, hogy a női versenyzők vannak többségben. Ráadásul a fiúk nagyon brutális dolgokat művelnek a versenypályán… – emelte ki.

A Magyar Ugrókötelesek Szövetségének tagja arra is kitért, hogy az említett sportág egy mindent fejlesztő mozgásforma, ugyanis többek között ötvöződik benne a gyorsaság, az állóképesség, illetve a torna- és erőelemek.

Jó lenne, ha többen vevők lennének erre a sportágra, mivel nagyon szép eredményeket értek már el a szolnoki ugrókötelesek – emlékezett vissza az edző.

Hallgassák meg, ahogy podcast vendégünkkel egy olyan sportág rejtelmeit boncolgatjuk, amely valóban megérdemli, hogy fontos helyet foglaljon el a mozgásformák között. Tartsanak velünk és kiderül, hogy mi az igazság. Interjúalanyunk, Papp Orsolya, a No Limits Sportegyesület elnöke és a Magyar Ugrókötelesek Szövetségének tagja, akivel Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett.

A Podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!