Labdarúgás

2023.09.02. 07:30

Több mint tíz éve vártak erre a pillanatra Öcsödön és Jászágón – indul a vármegyei harmadosztály

A Vármegyei első- és másodosztály után a harmadik vonalban is elkezdődik a 2023/2024-es szezon.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint arról korábban beszámoltunk, idén a szövetség két csoportra osztotta a Vármegye III. 18 együttesből álló mezőnyét, így kilenc-kilenc csapat verseng egymással a bajnokságban.

A Jászsági csoportban helyet kapott a Cibakháza, a Jászszentandrás, a Jászágó, a Jászjákóhalma, a Jászkisér, a Kőtelek, az Öcsöd, az Újszász és a Zagyvarékas, míg a Kunsági csoportban a Bánhalma, a Berekfürdő, a Kengyel, a Kétpó, a Nagyiván, a Szolnok Fanatic, a Tiszaderzs, a Tiszapüspöki és a Tiszaszőlős csapata szerepel.

A csapatok háromszor találkoznak egymással az idény során, az utolsó őszi fordulót a november 25-i hétvégén rendezik majd.

Az első forduló párosításai:

Jászsági csoport: Szombat: Cibakháza–Újszász, 16.00. Vasárnap: Jászkisér–Öcsöd, Jászszentandrás–Jászágó, Kőtelek–Jászjákóhalma, 16.00. Szabadnapos: Zagyvarékas.

Kunsági csoport: Szombat: Berekfürdő–Kétpó, Bánhalma–Tiszapüspöki, 16.00. Vasárnap: Tiszaszőlős–Szolnok Fanatic, Kengyel–Nagyiván, 16.00. Szabadnapos: Tiszaderzs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában