Erőpróba

2023.09.16. 16:46

Újra több százan „bicogták” végig a közel ötven kilométeres távot Szolnoknál – galériával

Sikeresen zajlott szombaton a Bicogó Maraton. A Tiszasülyért Egyesület tizennyolcadik alkalommal rendezte meg a különleges sporteseményt.

Rimóczi Ágnes

Ki futva, ki kerékpározva vágott neki a 44 kilométeres távnak

Fotó: Kiss János

Nem volt meleg, a felhők szürkére színezték az eget, eső azonban nem esett, így tökéletes volt az időjárás a Bicogó Maraton idején. Igazi futóidő ez – nyugtázták a résztvevők, mielőtt elrajtoltak szombaton délelőtt. Ki futva, ki kerékpárral vágott neki a megméretésnek, aztán persze cseréltek, és úgy rótták a kilométereket a versenyzők.

A versenyre idén is több százan neveztek, akik közel negyvennégy kilométer megtétele után érkeztek meg a tiszasülyi célba. Ott ajándékokkal és finom ebéddel várták őket a szervezők.

A Tiszasülyért Egyesület immár tizennyolcadik alkalommal rendezte meg a Szolnokról rajtoló versenyt, mely most is sikerrel zajlott. A nagykorúvá érett különleges verseny ismét jól vizsgázott közösségépítő eseményként is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában