Labdarúgás

2023.10.29. 07:30

Visszatérne a győztesek útjára a Karcag

Három héttel ezelőtt nyert utoljára a bajnokságban a Karcag, amely ezúttal azt a budapesti REAC gárdáját fogadja, amely a legtöbb gólt kapta idáig az Észak-Keleti csoportban. Varga Attila együttesének így várhatóan biztosan lesz lehetősége a gólszerzésre, azonban a nagykunságiaknál védőhiány van jelenleg, így meglepetés lenne, ha érintetlenül maradnának a hálók a vasárnapi mérkőzésen.

Jegesi László

A kék mezes karcagiak hétvégén sem kegyelmeznek ellenfelüknek, otthon tartanák a három pontot a REAC ellen

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Vasárnap 13.00

Karcagi SE–REAC

A Karcagra nagyon ráférne egy újabb győzelem, hiszen október elején volt benne részük utoljára Salgótarjánban, így kissé távol vannak még a bajnokság rajtjánál kitűzött céloktól. Varga Attila csapata védőgondokkal küzd elsősorban, a legutóbbi Újpest II. elleni vereség fő okaként is elsősorban a középső hátvédek hiányát fogalmazták meg. De azzal tisztában vannak a nagykunsági klubnál, hogy erre a folytatásban nem hivatkozhatnak, a rendelkezésre álló kerettel kell megoldaniuk az előttük álló feladatokat. Kónya Csaba biztosan nem lesz ezen a hétvégén ebben segítségükre, de Kis Balázs és Csiki Norbert játéka is erősen kérdéses a meccsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában