Asztalitenisz

2023.11.17. 10:06

Holló Hanna bronzérmes a serdülők között

Nyírbátorban rendezték meg az év utolsó ranglistaversenyét, amely bronz fokozatú Kelet-Magyarországi viadal volt. A szolnoki Jászkun Volán SC-től öt fiatal versenyző vett részt az eseményen, akik mindannyian Szöllősi Péter edzőcsapatának tanítványai.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A 12 éves Holló Hanna az U15-ösök között nagyszerűen menetelve (a csoportkörben 3:1-re győzte le a későbbi második helyezett, nyírbátori Tyukodi Reginát) megnyerte a csoportját, majd a negyeddöntőben a nyírbátori ellenfelét 3:2-re legyőzve jutott az elődöntőbe, ahol vereséget szenvedett a végső győztestől, így bronzérmes lett. Az U13-ban Hanna a legjobb nyolc közé jutott. Salánki Tímea az U11-esek között jutott be a legjobb nyolcba, míg az U13-asok között remek játékkal nyolcaddöntős volt és megszorította a ranglistán előrébb álló ellenfelét.

A szolnoki Holló Hanna harmadik lett a Kelet-Magyarországi ranglistaversenyen 
Forrás: Beküldött fotó

A fiúk versenyében a 10 éves Hajdú Martin az egy évvel idősebbek között bejutott a hat közé, de az elődöntőbe jutás nem sikerült. A 8 éves Farkas Péter a mezőny legfiatalabb tagjaként megnyerte a vigaszágat, ami azt jelentette, hogy hetedik helyen zárt a tizenegy évesek között. Az U13-ban Jakab Tamás került fel a tizenhatos főtáblára, ahol a későbbi győztestől szenvedett vereséget. Hajdú Martin és a Farkas Péter is a vigaszágra kerültek, ahol egyaránt harmadikok lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában