Futsal

2023.11.09. 16:31

Véget ért a Lurkó remek sorozata

Elvesztette hibátlan mérlegét a Lurkó Focimánia, miután kikapott a Kicsem Futsal második csapatától az NB III. Közép csoportban.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Minden eddiginél nehezebb feladat várt a Lurkó Focimániára az NB III. Közép csoport hatodik fordulójában, hiszen a szolnokiak a bajnokság másik százszázalékos csapatát, a Kincsem Futsal II.-t fogadták.

Lurkó Focimánia–Kincsem Futsal II. 1–4 (0–3)

Szászberek, vezette: Geleta Mihály (Markó L., Marton R.)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Cziczás, Major, Szabó B., Szokolai. Csere: Bathó, Dankovics, Dalmadi, Peinhardt. Edző: Rácz Imre.

Gólszerzők: Cziczás (31.), ill. Hajdu B. (2., 11.), Laczkó (5.), Rafael (25.).

Rácz Imre együttese hamar hátrányba került, tizenegy perc elteltével már három góllal vezettek a vendégek, innentől kezdve pedig már nagyon nehéz helyzetben voltak a szolnokiak, ugyanis a szünetig nem sikerült faragni a hátrányból.

A második félidő elején ráadásul ismét betalált a Kincsem Futsal II., 4–0-nál pedig már nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. Cziczás Sándor révén a szolnokiak még ugyan szépítettek, tovább azonban már nem tudtak kozmetikázni az eredményen, így 4–1-re nyertek a tápiószentmártoniak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában