Teremlabdarúgás

2023.12.18. 17:05

Tornagyőztes lett a martfűi PFF Szántó együttese

Berettyóújfaluban rendezték a XI. Start-SE Kupát, melyen négy jászkunsági csapat is indult.

Kovács Levente

Első helyen végzett Berettyóújfaluban a PFF Szántó együttese

Fotó: Facebook

A kétnapos tornán négy jászkunsági csapat is részt vett, a szolnoki Alföldfa Kft, a mezőtúri VitalLife Team, a martfűi PFF Szántó, illetve a tiszafüredi H-Terasz együttese. Előbbi kettő ráadásul egy csoportba is került, közülük viszont csak a mezőtúriak jutottak tovább a nyolcaddöntőbe. A PFF Szántó másodikként, míg a H-Terasz elsőként jutott tovább négyeséből.

A legjobb tizenhat között a VitalLife Team is búcsúzni kényszerült, miután kikapott a debreceni Spectrum gárdájától. A tiszafürediek büntetők után győzték le a Nagyrábé Petőki SK-t, míg a PFF Szántó simán, 5–2-re nyert a Wida Konstrukt Kft-vel szemben.

A negyeddöntőre így már csak két jászkunsági együttes maradt, ahol H-Terasz ismét büntetőkkel jutott tovább, a martfűiek pedig ezúttal is 5–2-s sikert arattak.

Az elődöntőben egymással nézett farkaszszemet a két Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei csapat, ahol a PFF Szántó könnyed, 3–0-s diadalt ünnepelhetett.

A bronzmeccsen a H-Terasz a tavalyi győztes, debreceni City Taxi együttesével mérkőzött meg, a büntetőrúgások azonban ezúttal nem hozott szerencsét a fürediek számára, így a negyedik helyen zártak. A PFF Szántó viszont 2–0-ra megnyerte a döntőt a Pelles Házak Kft ellen, így a tavalyi második helye után ezúttal az aranyérmet szerezte meg.

A torna legjobb kapusának, a Karcag kapuvédőjét, Ferdinisinec Eduárdot választották meg, aki a Pelles Házak Kft csapatában játszott, a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat pedig a PFF Szántó csapatából Pintér Dominik kapta meg.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában