Röplabda

2024.02.27. 20:00

Sikert sikerre halmoznak a szolnoki röpisek

Továbbra is remekelnek a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola férfi röplabdásai az NB II.-ben, és öles léptekkel haladnak az elsőség felé.

Molnár Kamilla

A férfi NB II.-es bajnokság legutóbbi játéknapján a szolnoki csapat ismét kettősgyőzelmet aratott. A Gyöngyössel szembeni meccsükön végig vezetve nyertek (0:3), a DSE pedig egy szett erejéig bizonyult csak jobbnak, a bajnoki pontok ez alkalommal is a szolnokiaké lettek (1:3). 

Tarolnak a szolnoki fiúk
Forrás: Facebook/ Férfi röplabda

A szolnokiak vendégként érkeztek a gyöngyösiekhez, és mindhárom szettben megállíthatatlanok voltak. Így Bartal Gergely együttese ismét elsöprő, 3:0-s győzelmet aratott. 

A dunaújvárosiakkal is hasonló volt a helyzet, bár ez alkalommal az ellenfél is ponthoz tudott jutni, méghozzá a második szett alatt. Már az első játszmát sem nyerte olyan magabiztosan a szolnoki csapat, viszont az utolsó kettő esetében újra erőre kapott és óriási csapást mért a DSE csapatára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában